uitgelicht

Spreekuur Digitale Overheid bij Bibliotheek Oisterwijk


Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via Internet. Dat is soms lastig.

Informatiepunt Digitale Overheid

Heb je een vraag over bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD, belastingen, toeslagen, pensioen of het verlengen van je rijbewijs? Stel je vraag dan aan een van onze speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers.

Tijdens het inloopspreekuur Digitale Overheid helpen we je graag op weg, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie. Kom naar het spreekuur bij het Informatiepunt Digitale Overheid ín de Bibliotheek Oisterwijk. Dan helpt een bibliotheekmedewerker je graag verder.

Je hoeft je niet aan te melden, geen lid te zijn van de Bibliotheek en hulp is gratis.

Elke maandag en donderdag van 14.00 tot 15.00 uur.

 

DTZ logo low