Care Inn

Jong en oud nam een kijkje bij Brandweer Moergestel


‘We hebben een leuke en drukke open dag gehad bij de brandweerpost in Moergestel. Jong en oud kwam een kijkje nemen op onze post aan de Kloosterlaan.’

De jeugd mocht zelf helpen blussen (Foto: Rick Denissen).

Tijdens de open dag kon men een brandweerwagen van binnenuit bekijken en zelf ervaren hoe het is om een brand te blussen. Met de open dag willen de vrijwilligers graag laten zien wat zij als brandweer doen. Er staat 24/7 een team van vrijwilligers klaar om de gemeenschap te helpen in een noodsituatie. Denk hierbij aan een woningbrand, ongeval op de snelweg of een kat in de boom.

Om deze brandweerzorg goed uit te kunnen blijven oefenen is de groep op zoek naar nieuwe brandweer collega’s/ vrijwilligers. Mensen die ook graag iets voor de samenleving willen betekenen. Mocht je interesse hebben ben je altijd welkom op een van onze oefenavonden. In Moergestel oefenen ze elke maandagavond. Je mag ook altijd contact opnemen met postcommandant Pieter-Jan Fonken via 06-53395553.