ondernemers

Gratis webinar met Eef van Opdorp


Op 13 juli om 20:00 uur presenteren Ledenvereniging Thebe Extra en CareynPlus het gratis webinar ‘Gek van geld’. Deze online bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk. Kijk en praat mee met Eef van Opdorp en Luuk Touw (Ledenconsulent van Ledenvereniging Thebe Extra) en wordt veel wijzer over geld!

Eef van Opdorp

Het zijn voor iedereen dure tijden. Daarom willen we als maatschappelijk betrokken organisatie mensen handvatten geven om meer uit hun geld te halen. Tijdens deze online uitzending geeft budgetcoach Eef van Opdorp handige tips over hoe mensen beter en slimmer met geld om kunnen gaan. Uiteraard ontbreken de geld-bespaar-tips niet.

Eef van Opdorp is onder andere bekend als budgetcoach van het televisieprogramma ‘Uitstel van executie’. Ze schreef meerdere boeken over geld, waaronder haar meest recente boek ‘Gek van geld’, dat de basis vormt voor dit webinar.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen:
• Geldbrein
• Geldtypen
• Geldgedrag
• Inkomsten en uitgaven
• Besparen
• Sparen en beleggen

Tijdens de uitzending is het ook mogelijk om vragen te stellen. Om mee te kunnen kijken, heeft u een laptop, telefoon of tablet met internetverbinding nodig. Het webinar duurt een uur. Iedereen kan zich aanmelden voor dit gratis webinar (tot 10 juli) via www.thebe-extra.nl/gekvangeld

Onder de mensen die zich aanmelden verloten we 10 exemplaren van Eef’s nieuwe boek ‘Gek van geld’.