uitpunt

Een geslaagd feestje maar…


‘Inderdaad fijn als je geslaagd bent na al dat harde werken. Minder “geslaagd” is het als je dan na een feestje – wellicht door drankgebruik – op het dievenpad gaat!’

Een bewoner in de omgeving van de Torenbeemd – Angelisbeemd in Oisterwijk is duidelijk ontevreden over het verloop van een feest op zaterdagavond. ‘Door samenwerking tussen bewoners en Gemeente Oisterwijk zijn maatregelen genomen om de verkeersveiligheid aan de Vloeiweg te bevorderen. Een verkeersmannetje (zie foto) is gestolen, ondanks dat het met een stalen ketting was vastgelegd. Jammer dat de noodzaak van zulke voorzieningen niet wordt begrepen door jongelui die pas zijn geslaagd. Ook is een ter plaatse aanwezige Dixie (toiletcabine) omver gegooid, waardoor er
smerige troep op het parkeerterrein is terechtgekomen.’

Wie brengt het mannetje, en zet de Dixie terug?