ondernemers

ZomerZin expositie in Oisterwijks Lodewijkskerkje


Op de zaterdagmiddagen van 2, 9, 16 en 23 juli van 13:30 tot 16:30 uur is in het Lodewijkskerkje werk te bewonderen van Hélène de Jongh.

Een werk van Hélène de Jongh.

Hélène houdt zich ruim 6 jaar bezig met fotografie; zij doet dit met heel veel plezier en het nodige fanatisme. Tijdens deze, haar eerste, expositie ‘Droom’ toont zij fotocollages. Deze beelden ontstaan vaak letterlijk ’s-nachts. Ze worden opgebouwd uit een combinatie van foto’s die leiden tot een beeld tussen realiteit en fantasie.

De zwart/wit foto’s brengen je terug naar de werkelijkheid van het dagelijkse leven. Maar door de afstand en de ruimte ontstaat de mogelijkheid om erover na te denken, of weg te dromen. Waar ben ik, waar ga ik heen? Zo kan iedereen een eigen invulling geven aan de beelden. Haar werk is te koop en zij zal zelf aanwezig zijn tijdens deze middagen.

ZomerZin expositie is een initiatief van Stichting Lodewijkskerkje om kunstenaars een podium te geven voor hun werk in het monumentale kerkje. De deuren staan open: vrije entree.