Care Inn

Weer live muziek bij de Posthoorn in Oisterwijk


De Posthoorn in Oisterwijk biedt zondag 17 juli opnieuw het podium aan Hijme & Joris. De entree is gratis!

Vorige keer was het heerlijk op het terras bij De Posthoorn. Met zon, een aangename temperatuur, en van 14.00 tot 17.00 uur luisteren naar muziek van Hijme & Joris.

Joris op gitaar, Hijme zingt

Het zijn vooral herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris begeleidt al meer dan dertig jaar, met stem en gitaar. ‘Slow-hand-Clapton’ en een ritmische slag, brengen samen met een extra stem een gezellig levendig samenspel.

Met Rock ‘n Roll van Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart en country met Dolly Parton en uiteraard John Denver… is het weer gezellig muzikale herinneringen ophalen?