Care Inn

Tekenen bij de Kerkhovense Molen in Oisterwijk


Onder leiding van Beeldend kunstenaar Ellen Geerts, was een groep amateurkunstenaars van de Tilburgse Kunstkring donderdagmorgen aan het werk bij de Kerkhovense Molen in Oisterwijk.

Schilderen bij de Kerkhovense Molen.

Het weer en het licht waren prachtig, de molen een uitdagend onderwerp en de omringende tuin stond in volle bloei. Eén van de basisvaardigheden voor kunstbeoefening is het werken naar de waarneming. Altijd boeiend om datgene wat je ziet, proberen te vertalen naar een plat vlak. Sommige leden kozen de molen, anderen een artisjok of de prachtige pioenrozen om te schetsen. Volgende week wordt er verder gewerkt. ‘De Kerkhovense Molen is een inspirerende locatie met heerlijke koffie en een hartelijke ontvangst!’ aldus Ellen.