bosch car service

Parelfair neemt Oisterwijkers mee naar Urk


Parelfair Oisterwijk staat in de startblokken om een bus- boottocht te organiseren. Voorheen een geslaagde en zeer geliefde dagtocht van het Rode Kruis Oisterwijk, maar nu overgenomen door de Stichting Parelfair Oisterwijk.

NS zet bussen in, die met zeven stuks een file vormen op de Spoorlaan en Stationsplein in Oisterwijk.

De dagtocht gaat met een luxe touringcar. (Foto: Joris van der Pijll)

Parelfair heeft diverse ontspanningsactiviteiten op haar programma staan voor mensen uit Oisterwijk / Haaren en omgeving. Met name die groep kwetsbare personen die niet zonder hulp kunnen deelnemen aan b.v. een dagtocht. Parelfair heeft een aantal enthousiaste vrijwilligers die op vakkundige wijze de gasten kunnen verzorgen. Er is een rolstoelbus gereserveerd zodat ook rolstoelers en of personen met rollator mee kunnen. Ook mensen die zich niet kwetsbaar voelen maar het wel gezellig vinden om deze dag mee te gaan zijn welkom!

Dus wie behoefte heeft, om na 2 lange corona jaren, een dagje uit te gaan kan zich melden. 5 september 2022 is er een dagtocht naar Urk… De Parel van FLevoland. Een rondvaart langs prachtige natuurgebied met vele eilandjes en watervogels. Er wordt aan boord een heerlijke lunch geserveerd. Na de boottocht is er gelegenheid om nog even de benen of rolstoel te gebruiken om Urk te bekijken.

Kosten voor deze dagtocht bedraagt € 53,50. Dagtocht is inclusief rondvaart van ruim 2 uur, plate van salade, friet en gebakken kibbeling, bezoek aan Urk en vervoer per luxe touringcar van Oisterwijk naar Urk en retour. Inschrijven kan vanaf 23 juni en uiterlijke betaaldatum is 10 augustus 2022. Info omtrent, tijden, opstapplaats, inschrijvingsformulieren plus betaling: mariandiemers@parelfair.nl Telefoon 06 55 74 85 21. Bekijk ook de website van Parelfair voor de overige activiteiten van deze nieuwe organisatie. www.parelfair.nl