uitgelicht

Oisterwijkse Trinitas All Stars door Plusteam van hun sokkel


Afgelopen woensdag 25 mei speelden het Plusvoetbalteam een wedstrijd tegen onze All Stars. Een uitvoerige voorbereiding ging aan deze wedstrijd vooraf. Al bij de voorbespreking in de kleedkamer was er het besef bij de All Stars dat winnen tegen het Plusvoetbalteam verschrikkelijk moeilijk zou worden.

Spelers Plusvoetbalteam: Billy Elisabeth, Leon Vermeulen, Moniek Burgmans, Nard Boers, Pradeep Beersma, Corine Smits, Leroy van Helvoirt, Pim de Brouwer, Joris Broers en Jacky Samuels.
Spelers All Stars: Jos de Brouwer, Peter van Gils, Teun van der Linden, Johan Bruurmijn, René Bruurmijn, Tim vd Hove, Pierre van Berkel, Dirk Bakkeren, Jeroen van Bezouwen, Ad Ruskus en Thijs Vriens.

Ook het Plusvoetbalteam nam deze wedstrijd bijzonder serieus en trainde een volledig seizoen hard om het van de All Stars te winnen. Al meteen bij de start waren er bij de All Stars wat tactische ingrepen nodig want het Plusvoetbalteam speelde de bal goed rond. Ook samenspelen en mekaar een handje helpen deden ze fantastisch! De All Stars moesten aan de bak en het was dan ook regelmatig puffen van het schakelen. Door het hoge wedstrijdtempo liet de conditie het hier en daar bij de All Stars spelers afweten waardoor regelmatig spelers gewisseld moesten worden. Dat was alleen maar in het voordeel van het Plusvoetbalteam. Gewoon als ze zijn aan elkaar konden zij samen sterk de wedstrijd spelen!

Als eerste kwamen de All Stars op voorsprong met 0-1, maar al snel werd de counter ingezet door het Plusvoetbalteam. De All Stars konden de spits van het Plusvoetbalteam niet tegenhouden en dat mondde uit in een overtreding dat terecht en kordaat werd afgestraft door de dienstdoende scheidsrechter Ties Kosters. Koelbloedig schoot Pradeep Beersma de penalty binnen en werd het 1-1. Als snel volgden een tweede en derde doelpunt bij het Plusvoetbalteam dat meer dan 10 doelkansen creëerden op doelman Thijs Vriens.

In de tweede helft kwamen de All Stars dan toch een beetje op dreef. Er moest en zou namelijk gescoord worden!!! De verdediging was sterk en Doelman Leon Vermeulen (Plusvoetbalteam) is in het bezit van een paar bijzondere reflexen waardoor het zwoegen werd voor de All Stars om de bal voorbij Leon te krijgen. De wedstrijd eindigde in 3-3 gelijk en moest dus beslecht worden door een penaltyreeks die het Plusvoetbalteam groots met 10-2 won.

Na het omkleden deed Leo van der Zwan in de kantine de aftrap. Daarna deelden Marie-Christine van der Aa samen met Teun van der Linden een penaltybeker aan Pradeep Beersmaen een latjestrappen beker aan Jacky Samuels uit. Vervolgens werden Leon Vermeulen, Moniek Burgmans, Joris Broers en Frank Spijkers door onze voorzitter Dirk Bakkeren gehuldigd als jubilaris. Dirk betuigde zijn waardering en dank aan de familie Rütter die het G-team (van sv Nevelo) en nu ook het Plusvoetbaleam van Trinitas al meer dan 25 jaar lang sponsoren. Daarna werd Leon Vermeulen door zijn pleegvader, Ties Kosters, extra in het zonnetje gezet en ontving een prachtig cadeau!

Tenslotte werd het echt tijd om het discofeest af te trappen en werden alle gasten uitgenodigd voor een gezellig etentje. Nogmaals van harte gefeliciteerd met de overwinning Plusvoetbalteam! Wat een prachtig team zijn jullie!