Care Inn

Oisterwijks duo maakt hun intrede in de dance met hun eerste single


Het kersverse hardstyle duo Luuk Lemmens en Liam Vromans, beter bekend als Phase Zero heeft recent hun eerste single uitgebracht. Hun visie? Harde basdrums, een meeslepende atmosfeer en een verhaal om daarbij te vertellen.

Phase Zero

‘Warned’ is een track die de visie van Phase Zero goed weerspiegeld. Dit is ook duidelijk terug te zien in het artwork. Met deze track wil het duo de dance industrie laten zien wie ze zijn en alert maken dat zij grootste plannen hebben. Luuk en Liam zouden later graag op de grootste hardstyle feesten willen draaien zoals bijvoorbeeld het lokale Intents en Rebirth Festival.

Luuk en Liam komen niet nieuw kijken in de hardstyle scene. Liam heeft 7 jaar in stilte geproduceerd, terwijl Luuk al een aantal jaren achter de draaitafel te vinden is. ‘We zijn al jaren bevriend en zijn jaren apart van elkaar al bezig met alles wat te maken heeft met hard dance. Luuk en ik hadden allebei een aparte act en we wilden graag samenwerken. Ondanks dat het resultaat van de eerste samenwerking volledig geflopt is hadden we wel een goede band in de studio en na een heel aantal studiosessie verder besloten we om onze krachten samen te bundelen tot een gloednieuwe act; Phase Zero.’

Ook voor de toekomst hebben de twee grootse plannen. Denk aan verschillende invloeden van andere genres waar zij graag naar luisteren. Hun nieuwste single is te streamen via Spotify.