Care Inn

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Op zoek naar een leuke vrijwilligers functie in Oisterwijk? Aan de slag! Presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

 

1 op 1 contact

 Ouderen zijn juist in deze tijd blij met iemand die opbelt of zorgt voor de boodschappen. Is dit its voor jou? Annemarie Kleian van ContourdeTwern Oisterwijk bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden.

Prisma ’t Schop zoekt voor een bewoner een maatje die hulp en ondersteuning biedt en een luisterend oor is in een medisch proces.

Woonvoorziening Olivier zoekt voor een bewoner een vrijwilliger om hem naar de tekenles te brengen en na afloop weer terug.

 

Andere vacatures

Heemkundekring De Kleine Meierij zoekt een vrijwilliger voor administratieve werkzaamheden.

Stichting de Kerkhovense molen zoekt een vrijwilliger voor de molenwinkel en vrijwilliger voor de moestuin.

De molen in Oisterwijk (Foto: Leny van Schijndel).

Rosa Eversteijn van ContourdeTwern zoekt voor het AZC een vrijwilliger fietsenwerkplaats.

Zorgatelier Walap is op zoek naar een vrijwilliger creatieve dagbesteding, die graag samen met de kwetsbare cliënten werkt.

Oisterwijk Nieuws zoekt een evenementenbezoeker, die het een leuke uitdaging vindt om de sfeer van evenementen te proeven en er verslag van te doen.

Sport- en Zorgtelier WYZorg zoekt een fietsvrijwilliger voor de duo-fiets.

Zorgcentrum de Vloet heeft weer een aantal nieuwe vacatures voor vrijwilligers. Gezocht worden mensen voor de koffieronde, bezoeken en hulp bij activiteiten.

Verbindend Vervoer Oisterwijk is op zoek naar vrijwilligers die met de eigen auto kwetsbare ouderen naar hun bestemming willen brengen.

VHVO is op zoek naar een teamlid voor het beheerteam van het digitale platform Wegwijs in Oisterwijk.

Zonnebloem Moergestel vraagt met spoed iemand die zich als voorzitter wil inzetten.

De Lokale Omroep voor Oisterwijk is op zoek naar een enthousiaste medewerkers voor het maken van pakkende items. Er zijn diverse mogelijkheden hier je draai te vinden.

Stichting Inlooppunt Oisterwijk zoekt vrijwilligers voor het begeleiden van diverse activiteiten en gastvrouwen/heren die bij toerbeurt zorgen dat de gasten een lekkere lunch/warme maaltijd krijgen. Ook de vacature van penningmeester staat nog open.

De Jozefparochie zoekt een vrijwilliger voor het onderhoud van de begraafplaats bij de Petruskerk.

Vind jij het leuk de Oisterwijkse Parelexpress op de weg te houden? Stichting Ons Oisterwijk heeft diverse vacatures voor onder andere gidsen en schoonmakers.

Aanmelden

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod? Klik dan op de onderstaande link. Reageren kan rechtstreeks via het bij de vacature vermelde mailadres.

 Vrijwilligers Vacaturebank (klik hier)

Tel. 013-5284080
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

DTZ logo low