vacature

Voetbaltoernooi voor schoolkinderen ten behoeve van KWF


Op woensdagmiddag 18 mei organiseren Sanne, Noëll en Pleunie – drie vierdejaars studenten aan Fontys Hogeschool te Tilburg – een voetbaltoernooi in samenwerking met Trinitas uit Oisterwijk. Deze middag staat in het teken van geld ophalen voor het goede doel: Race mee voor Corné!

Corné Janssen (52) is in maart 2021 gediagnosticeerd met een zeldzaam kankersoort. Om de strijd tegen deze rotziekte aan te gaan, gaat hij met een team, van vrienden en familie, de Alpe d’HuZes beklimmen in juni 2022. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen, om dit vervolgens te doneren aan de onderzoeken van het KWF.

Voetbaltoernooi
Het jaarlijkse voetbaltoernooi in Oisterwijk is wegens Corona al een aantal keer niet doorgegaan. Om deze reden willen de drie studenten daar dit jaar mee aan de slag gaan en er een goed doel aan koppelen. Het is belangrijk dat de kinderen lekker kunnen sporten en tegelijkertijd zichzelf inzetten voor een goed doel. Tijdens dit voetbaltoernooi zullen de basisscholen uit Oisterwijk onderling de strijd met elkaar aangaan. Deze teams zullen samengesteld worden op het moment dat de inschrijvingen sluiten. Aan het einde van de dag zal er een prijsuitreiking plaatsvinden, de prijs zal uitgereikt worden door Corné zelf! Daarbij maakt hij ook meteen het opgehaalde bedrag bekend, wat gedoneerd wordt aan het KWF.

18 mei van 14:00 tot 17:00 uur kunnen schoolkinderen deelnemen tegen betaling van €2,50, die ten goede komen aan KWF. Ook ouders, verzorgers of andere supporters voor deze actie zijn welkom via deze website (klik) te doneren. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 mei door een email te sturen naar sanne.neggers@icloud.com. Je ontvangt hierna alle informatie met verschillende mogelijkheden waarop je het inschrijfgeld kunt betalen.

Corné Janssen