vacature

WSD organiseert Kwikstart voor jongeren


Heb je geen werk en wil je wel aan de slag? Kom dan naar het Startfest op 19 mei van 12 tot 17 uur. Een speciaal jongerenteam staat klaar voor jongeren tussen de 15 en 27 jaar. Tijdens het Startfest lanceert WSD jongerenlabel de WSD Kwikstart.

Fragment uit de film over WSD Kwikstart (zie onder)

“Op 19 mei organiseren we ons Startfest. Dit festival is er voor alle inwoners tussen de 15 en 29 jaar van de gemeenten waarvoor wij werken”, vertelt Kim Hagens, trajectconsulent jongeren bij WSD Kwikstart. “Lukt het je niet om zelf een baan te vinden? Kom dan naar WSD in Boxtel, Schouwrooij 20. Van 12 tot 17 uur hebben we hier allerlei workshops, enthousiaste jongeren, hapjes en drankjes en muziek. We laten je kennismaken met WSD Kwikstart en alle mogelijkheden voor jou.”

De entree is gratis. Meld je aan via onze website www.wsdkwikstart.nl en maak kans op het Kwikstart-pakket.