The Make

Er komt weer een dorpsquiz in Haaren


De Haorense DurpsKwis is een dorpspektakel waarin teams in een race tegen de klok allerhande vragen moeten beantwoorden en opdrachten moeten uitvoeren.

Tip: Lees en volg alle Haarense krantjes en media … zodat je niks mist!

De Haorense DurpsKwis vindt plaats op 10 september 2022, binnen de eigen dorpsgrenzen en met een lokaal karakter hebben. Zo leer je op een kolderieke manier nog eens iets over je dorp, en dat op een leuk evenement voor jong en oud! Je opereert in deze geheime missie vanuit je eigen thuisbasis, dus bouw je huiskamer om tot crisiscentrum of speel vanuit je favoriete café, sportvereniging of clubhuis als het maar op één locatie is. Je schrijft in per team van 10-25 personen en de samenstelling van je team vul jezelf in. Vrienden, familie, sportteam, collega’s, carnavalsvereniging, buurtvereniging het maakt niet uit.

Bij sommige vragen zullen de deelnemers de fiets / bakfiets / segway / paard en/of wagen moeten pakken om de antwoorden in het dorp te zoeken. Naast deze vragen is er ook een opdracht op een geheime locatie voor het team. Dit belooft dus een memorabele doldwaze gezellige avond te worden.

Je leest er alles over, en je kan vanaf 16 mei ook aanmelden via Haorensedurpskwis.nl