bosch car service

Oplichters actief in Oisterwijk


Volgens woningverhuurder Leystromen zijn er oplichters actief in Oisterwijk.

Voor u het weet, trekt een onverlaat uw portemonnee of telefoon uit uw handen…

‘Zij zeggen dat ze in opdracht van Leystromen de dakgoot komen schoonmaken. Dat is niet waar! Deze mannen dragen een fel gekleurde jas. Laat ze niet binnen!’ zo waarschuwt de woningbouwcorporatie voor ongewenst bezoek.

In alle gevallen is het bij aanbieders aan de deur, goed om de deur te sluiten, en zelf het telefoonnummer van het bedrijf op te zoeken, en zelf dat bedrijf te bellen met een verzoek bij u diensten te komen verrichten. Uiteraard alleen als u interesse hebt in het product of dienst, anders is een ‘nee dank u’ voldoende. ook is het goed te beseffen dat frauderende lieden een vals legitimatiebewijs kunnen tonen.

Bij verdachte situaties belt u in geval van spoed 112, of 0900-8844 als er geen haast is.