bosch car service

Open dag Brede School Moergestel


Kinderopvang, peuteropvang en de Buitenschoolse opvang van Humankind nodigen u uit voor de Open dag op Brede School Moergestel.

Brede School Moergestel

Sinds 2013 staat het Brede Schoolgebouw aan de Kloosterlaan 26-32 in Moergestel, en sinds 2017 zijn alle instellingen voor peuter- en kinderopvang, buitenschoolse opvang en beide Moergestelse scholen gezamenlijk gehuisvest in dit gebouw. Daarmee is het één centrum geworden voor opvang en onderwijs in Moergestel.

De instellingen binnen de Brede School nodigen alle inwoners en belangstellende van Moergestel graag uit op donderdag 14 april om eens een kijkje te gaan nemen. Dat kan overdag van 09.30-11.30 uur en 13.30- 15.30 uur en Humankind tot 18.30 uur. In de Brede school hebben de volgende instellingen hun eigen plekje:

• Peuteropvang Janneke. Bij Peuteropvang Janneke in Moergestel kunnen peuters vanaf twee jaar niet alleen lekker spelen en andere kinderen ontmoeten, maar ze zetten ook nog een extra stapje in hun ontwikkeling
• Kinderopvang Mokido. Met de goed ingerichte ruimtes geven zij kinderen letterlijk de ruimte om zichzelf te zijn. Er is altijd wat te doen. Lekker buiten spelen, knutselen, zingen of even samen genieten van een rustmomentje. Zij bieden een scala aan activiteiten. Elke dag weer.
• Buitenschoolse opvang De Buitenkans. Buitenschoolse Opvang De Buitenkans is jaren een vertrouwd opvangadres voor kinderen en ouders. Er is altijd wat te beleven en te ontdekken.

Peuteropvang Janneke, Kinderdagverblijf Mokido en Buitenschoolse opvang de Buitenkans zijn onderdeel van Kinderopvang Humankind.

Tegelijk zijn ook Basisschool de Vonder en basisschool de Bienekebolders te bezoeken. Regelmatige bezoekers van het Brede Schoolgebouw, kinderen, ouders en personeel, voelen zich er thuis. Voor anderen is het misschien een minder bekende plek. Brede School Moergestel wil graag betrokken zijn bij alle inwoners van Moergestel.