uitgelicht

Groots bandconcert was succes in Tiliander Oisterwijk


Vrijdagavond 8 april stonden alle bandjes en solo-artiesten van Popwise na een lange tijd weer op het podium. Er werd een toffe show neergezet.

Live op het podium van Tiliander (Foto: Leny van Schijndel)

Na twee jaar van muziekles op afstand, soms samen maar zonder optredens, en veel wachten op dat moment dat het weer kan, zelfs ook het overslaan van het 5-jarig bestaan van de muziekschool, kon eindelijk alles uit de kast om het publiek te vermaken. De grote zaal gevuld met publiek, licht en geluid geregeld, een ideale plek om aan Oisterwijk en omgeving te laten zien wat ze in huis hebben.

Zeven verschillende bandjes en diverse solisten stonden vrijdag op het podium. Verschillende leeftijden en niveaus en even zo divers was de muzieksmaak. Van Harry Styles tot aan het De Dijk. Top-40 muziek, jazz, rock en funk. Luisterliedjes en ‘het dak mag er af’ muziek.

Proef de sfeer in deze (klik!) mooie fotoserie, en kijk later deze week naar LOVO!