Care Inn

Taalcafé voor kinderen in Oisterwijkse bieb


Bij het Taalcafé voor kinderen op dinsdagmiddag wordt er op een ontspannen manier, spelenderwijs, met de Nederlandse taal geoefend.

Kom je ook meedoen?

Het Taalcafé voor kinderen

Het is een ongedwongen uurtje wat we op verschillende manieren invullen. We lezen voor, zingen, bekijken een filmpje, doen een spelletje en we gaan op ontdekkingsreis door de Bibliotheek. Het zijn zo maar wat voorbeelden want we bekijken samen waar we zin in hebben.

En als jij iets wilt vertellen over bijvoorbeeld een boek, een foto of iets anders dan mag dat natuurlijk ook. Het belangrijkste is dat we samen bezig zijn met de Nederlandse taal. Een gezellig uurtje wat je niet wilt missen.

Elke dinsdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur in de Bibliotheek van Oisterwijk, deelname is gratis.

DTZ logo low