Extra voor verenigingen

 

Voor de bruisende samenleving van

Haaren – Heukelom – Moergestel – Oisterwijk

 

Steun ons!

Oisterwijknieuws.nl is het meest bekeken medium in Oisterwijk en omgeving, in 2023 al 15 jaar. Vanaf enkele tientjes per maand steunt u met uw vereniging het bruisende van de Oisterwijkse samenleving!

Gratis

Wij plaatsen berichten voor vereniging en goede doelen in Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk gratis. Dat doen we met de hulp van vrijwilligers, ondernemers en donateurs. Deze berichten komen samen met ander nieuws in beeld, binnen en zeker ook buiten de gemeentegrenzen. Al deze berichten verspreiden wij via diverse social media, nieuwsbrieven, gekoppelde regionale sites en bijvoorbeeld Google Nieuws. Ook vullen wij onze een diverse andere uitagenda’s.

Crossmediaal, lokaal en regionaal

Oisterwijk Nieuws werkt met wijkenwebsites aan wijkgerichte publicaties; middels themagerichte kruisverwijzingen verbinden en activeren we via tientallen lokale, regionale en landelijke websites; dat in combinatie met foto’s, tekst en films van vrijwilligers en alle lokale- en webomroepen; het Uitpunt is er via internet, magazine en diverse informatiepunten;

Extra

Verenigingen die naast de gratis berichten extra aandacht kunnen gebruiken, voor een goed doel extra ondersteuning willen in raad en daad, of een stukje van hun promotiebudget willen besteden aan promotie via onze kanalen (gereduceerd tarief), kunnen vrijblijvend contact opnemen voor een maatwerk ondersteuning. Mail ons!

Een klein puntje van de berg berichten die voortkomen uit één vermelding op Oisterwijknieuws.nl

Een voorbeeld van verspreiding van berichten via het digitale netwerk van Oisterwijknieuws.nl

Klik hier en stuur uw bericht aan de redactie