Care Inn

N65 bij Oisterwijk volledig afgesloten vanwege ongeval met vrachtwagen (Update)


De N65 tussen Den Bosch en Tilburg is vrijdagochtend deels afgesloten vanwege een ongeval. De Brandweer van Oisterwijk en Berkel-Enschot zijn opgeroepen.

Een vrachtwagen en een personenauto zijn kort na 10.00 uur met elkaar in botsing gekomen. De inzittende van de auto is gewond. Gezien de schade aan de auto, is het een wonder dat deze levend uit het voertuig is gekomen. Een ambulance kwam ter plaatse om voor de inzittende te zorgen.

Volgens de vrachtwagenchauffeur is de auto na het inhalen te vroeg naar rechts gegaan. na de aanrijding kwam de auto vervolgens tegen een boom terecht. De auto is rondom zwaar beschadigd.  De Politie doet onderzoek.

Het ongeval gebeurde net na het kruispunt met de Heusdensebaan. Tussen de Heusdensebaan en Pannenschuurlaan werd de weg afgesloten in de richting Tilburg, en richting Den Bosch.

Rijkswaterstaat heeft kort na 12.00 uur de weg vrij kunnen geven.

Vangrail

Er zijn regelmatig aanrijdingen op de N65 waarbij de naastgelegen bomen een obstakel vormen. Mogelijk komt er in de toekomst een vangrail, die de schade en risico op verwondingen aan zowel mens als boom bij aanrijdingen kan beperken.

 

De vrachtwagen heeft flinke schade  (Foto: Toby de Kort).

Het is een wonder dat de bestuurder hier levend uit is gekomen (Foto: Toby de Kort).