Care Inn

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Heb jij een uurtje over? Geef het aan een ander. In de gemeente Oisterwijk zijn er tal van mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

In “Aan de Slag!” vind je een aantal vacatures om je op weg te helpen. Maar er zijn nog veel meer te vinden in onze vacaturebank.

Wil je als organisatie ook een vacature plaatsen? Mail Contourdetwern en je ontvangt een link waarmee je als organisatie een vacaturetekst kan invullen. ContourdeTwern zet het dan voor je in de vacaturebank. Als je al een link hebt kan je deze gebruiken.

Vrijwilligersvacatures

Scouting Moergestel

Scouting Moergestel zoekt vrijwilligers voor klein onderhoud en beheertaken aan onze panden en terreinen in samenwerking met de gemeente Oisterwijk. Je kunt helpen met maandelijks parkonderhoud en toezicht, wekelijkse reparaties en schoonmaak, en bij het beheer en de verhuur met rondleidingen voor nieuwe huurders. Interesse? Mail: verhuurdendonk@gmail.com

 LOVO

Doe mee en maak deel uit van het Lovo-team! Als vrijwillige cameraperson of editor kun je lokale verhalen vastleggen en delen met de gemeenschap van Oisterwijk. Samen brengen we de diverse activiteiten en nieuwsitems tot leven voor onze kijkers thuis. Interesse ?Mail: claudy.voskens@lovo.tv

BOS-BSO Berezoon
Word jij onze nieuwe chauffeur in Oisterwijk? Als vrijwilliger (met vergoeding) breng je samen met onze begeleiders kinderen naar natuurspeelplekjes en weer terug. Korte ritjes vol gezelligheid en natuur! Leeftijd maakt niet uit; coole oma’s en lieve studenten zijn ook welkom. Interesse of ken je iemand? Mail naar maarten@bso-berezoon.nl en word onderdeel van ons team!

Buurtpreventie Oisterwijk

Leden van het Buurtpreventieteam Oisterwijk krijgen een zaklamp (Bron: Gemeente Oisterwijk).

Help mee met Buurtpreventie in Oisterwijk! We zoeken vrijwilligers die minimaal 1x per maand preventief willen wandelen door de gemeente, altijd in duo’s en bij voorkeur in je eigen buurt. Je bepaalt zelf het tijdstip: ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds. Samen zorgen we voor een veiligere omgeving. Wilt u de veiligheid en leefbaarheid in uw wijk vergroten? Neem dan contact op met de coördinator van uw buurtpreventieteam via info@buurtpreventie-oisterwijk.nl.

Mantelzorgcoach

Word jij een baken voor Oisterwijkse mantelzorgers? Als mantelzorgcoach bied je emotionele en praktische ondersteuning, onderhoud je regelmatig contact en geef je een luisterend oor. Interesse? Neem contact op met kimvanrossum@contourdetwern.nl!

Ken jij je buurt als je broekzak dan zoeken we jou! Buurtkenner gezocht voor Allemaal Oisterwijk

Bij Allemaal Oisterwijk, het onlinebuurtplatform van Oisterwijk, zoeken we iemand die buurtverhalen verzamelt: interviews afnemen, activiteiten delen en buurtactualiteiten bijhouden. Schrijftalent is geen vereiste; het gaat om de verhalen zelf. Werk vanuit huis op je eigen tijd. Interesse om mee te bouwen? Mail naar: contact@allemaaloisterwijk.nl Samen versterken we onze buurt en creëren we nieuwe ontmoetingen!

Aanmelden

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod? Klik dan op de onderstaande link. Reageren kan rechtstreeks via het bij de vacature vermelde mailadres.

Wil je weten of vrijwilligerswerk iets voor je is? Of wil je iets doen maar weet je nog niet wat? Er zijn zowel binnen ContourdeTwern als daarbuiten tal van mogelijkheden. We denken graag met je mee in een vrijblijvend gesprek. Interesse? Neem dan contact op met het vrijwilligerssteunpunt per mail of telefoon.

 

 Vrijwilligers Vacaturebank (klik hier)
Contactgegevens vrijwilligerssteunpunt

Tel. 013-5284080 / 06 538 16 344 (Silvana Stijak, Coördinator Vrijwilligerssteunpunt
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

 

DTZ logo low