Care Inn

Concert op de muziekkiosk op De Lind in Oisterwijk


Onder de naam:  W&W Music Unique, concerteren Leo Willemen, autodidact pianist en Nico Weijns, zanger/gitarist op zondagmiddag 4 augustus op de Muziekkiosk op De Lind in het centrum van Oisterwijk, van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Het duo speelt op diverse kiosken.

Beide musici zijn geen onbekenden in Oisterwijk want al vanaf 2014 musiceren zij jaarlijks op deze locatie. Hun repertoire is veelzijdig: evergreens, classics, Nederlandstalig; van populair tot licht klassiek en alles wat er tussen ligt. Uiteraard kunt u gratis komen luisteren, ook op de heerlijke terrassen in de nabijheid van de kiosk. Hopelijk werkt het weer ook mee, zodat het op die zondagmiddag voor iedereen een mooie en gezellige muzikale middag wordt.  U bent allen van harte welkom.