Care Inn

Zomers Korenfestival in Oisterwijk


Zondag 7 juli vanaf 13.00 uur is er in het centrum van Oisterwijk een korenfestival.

Koorzang in het centrum van Oisterwijk (Foto: Leny van Schijndel)

Opnieuw, en dit keer voor de 5e keer zijn De Molenzangers er weer in geslaagd het Koren Festival Oisterwijk te organiseren. 21 koren nemen deel en zingen afwisselend op 7 locaties. 38 sponsoren maken dit financieel mogelijk.

Iedereen is welkom groot en klein oud en jong. De toegang is gratis. Kom luisteren en meedoen met het zingen van de vaak bekende liedjes waarin het leven zo sterk vervat zit. De locaties waar de koren optreden zijn ingericht op De Lind en de Dorpstraat. Bij onze ouderen die in Zorgcentrum De Vloet wonen verzorgen alle koren ook een optreden. Dit gezellige publiek mag ervoor thuisblijven; de koren verheugen zich erop naar hen toe te gaan.

Een groot aantal koren wil jaarlijks deelnemen, maar helaas moet de festivalcommissie elk jaar weer een selectie maken uit alle aanvragen. Ook dit jaar is het weer goed gelukt een faire verdeling van koren met de nodige diversiteit uit te nodigen. En of het met het weer lukt zullen we moeten afwachten, gelukkig zijn de weergoden De Molenzangers altijd goed gezind. De terrassen zullen er uitnodigend bij staan. De kinderijsjes zullen smaken. De diner bordjes worden opgemaakt. Kortom; kom genieten van het Korenfestival Oisterwijk en doe mee.