Care Inn

Zomeravondconcert door Elckerlyc Speellieden in Oisterwijks kerkje


10 juli om 19:30 uur spelen de Elckerlyc-speellieden “Op de heide waait de wind, vrij van haag en heg. Op de heide waait de wind, alle zorgen weg”.

De Elckerlyc Speellieden

Het is de tekst van een van de liedjes die de Elckerlyc-speellieden tijdens hun zomeravondconcert in Oisterwijk gaan zingen. Er zitten nog meer van deze oude Kempische liederen in het programma, die worden afgewisseld met velerlei instrumentale speelstukjes. U kunt een grote verscheidenheid aan muziekinstrumenten horen, zoals de doedelzak, draailier, harmonica, accordeon, klarinet, cornet, hobo, cello, viool, blokfluiten en gitaar. Het programma staat geheel in het teken van de Brabantse en Vlaamse Kempenstreek.

Aanvang concert is 19.30 uur en de toegang is gratis. Tijdens de pauze kunt u iets drinken in de Voorhof. Na afloop vragen de muzikanten een vrijwillige bijdrage.