Care Inn

Musical Fame werd enthousiast ontvangen


Zondag 16 juni werd door de leerlingen van Lokaal Zes de musical Fame opgevoerd.

Een scene uit de musical Fame in Tiliander Oisterwijk (Foto: Carien van de Pas).

De kinderen en jongeren in de leeftijd van 7 tot en met 18 jaar hebben dit seizoen aan twee musicalproducties gewerkt. Zij werden op het podium bijgestaan door 6 volwassenen uit het semiprofessionele muziek en musical circuit. Afgelopen weekend stonden zij samen op de planken van cultureel centrum Tiliander. Er was muziek, zang en dans.

‘Wat een geweldig stuk werd hier gebracht, wat een talent en wat een passie straalden ze uit. Hier zitten vast en zeker musicalsterren van de toekomst bij,’ aldus Carien die voor ons een hele mooie fotoserie heeft gemaakt. ‘Het was genieten van de eerste tot de laatste minuut. Een groot applaus voor alle dansers en zangers en het productieteam Arjan Twisk, Kathelijn van Dongen en Fiene Solinger!’

Bekijk hier de gehele fotoserie van Fame – Lokaal Zes