Care Inn

Nieuw boek van Oisterwijker Roland Smulders


Nog snel een foute grap, dat is de titel van het nieuwe boek van de Oisterwijkse columnist Roland Smulders.

In een volledig uit de voegen geraakte wereld laveert Nederland zich een weg naar de nieuwe tijd. Studenten ontdekken eindelijk weer de wereldverbeteraar in zichzelf. De formatie van een nieuw
kabinet ligt elk persmoment opnieuw lekker op schema. Belangrijke vragen voor de maatschappij en politiek Den Haag zijn het voortbestaan van de publieke omroep, de reikwijdte van het demonstratierecht en de vraag of er met een beetje humor over informateurs mag worden gesproken. In Zweden wordt voor het eerst in de geschiedenis een deelnemer uit het Eurovisie Songfestival gezet. Dat record heeft Nederland in elk geval binnen. Het voorval vormt het voorlopige hoogtepunt van een vertoning die steeds toch nog een beetje erger blijkt te kunnen.

Het boek is te koop via deze (klik) webpagina en via de reguliere verkoopkanalen zoals de fysieke boekwinkel en Bol.com. Prijs: €24,00

Roland Smulders

Een nieuw boek van Roland Smulders

Roland Smulders (1960) besloot na een dramatische periode zijn droom van het schrijven in daden om te zetten. Inmiddels heeft hij enkele romans op zijn naam staan, verschenen zijn korte verhalen op internet en kunnen zijn columns rekenen op een groep trouwe lezers. Ook op onze website plaatst Roland Smulders (klik) wekelijks een eigen visie op lokaal actuele onderwerpen.