Care Inn

Levende boeken in Bibliotheek Oisterwijk


Iedereen heeft een verhaal. Iedereen maakt dingen mee en heeft dus een verhaal.

Levende boeken in Bibliotheek Oisterwijk.

Zo ook de mensen op deze bijeenkomst. Zij zijn ervaringsdeskundig geworden met hun verhaal. En dat verhaal willen ze met jou, de lezer, delen. Je leest dus geen boek maar een mens; een levend boek. Leer van hun ervaringen en meld je aan.

Je gaat 1 op 1 met de ervaringsdeskundige in gesprek en mag al je vragen stellen. Wil jij bijvoorbeeld meer weten over long covid, euthanasie op jonge leeftijd of hoe je je redt in een vreemd land? Of misschien zit je zelf in zo’n situatie en wil je dat graag met een ervaringsdeskundige bespreken. Meld je dan aan voor deze avond.

Klik hier of op de flyer in de Bibliotheek welke onderwerpen deze keer nog meer aan bod komen. Bekijk ook de collectie in de Bibliotheek over deze onderwerpen en over vooroordelen in het algemeen.

Donderdag 6 juni 2024, 19.00 – 22.00 uur, Bibliotheek Oisterwijk. Deelname is gratis incl. een kopje koffie of thee. Klik hier om aan te melden.

Deze avond is een samenwerking van de Bibliotheek met Het Kiemuur en is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Oisterwijk.