Care Inn

Gezond, Fit en Lekker in je Vel in Moergestel


We willen allemaal het liefst zo gezond mogelijk zijn en dat ook zo lang mogelijk blijven. Gezonde voeding, voldoende beweging en jezelf blijven uitdagen, helpen je hierbij. Wil jij praktische tips hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? Kom dan op donderdag 23 mei om 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur, einde 20.30 uur)naar Den Boogaard in Moergestel!

Gezond en fit de tuin in, of andere activiteiten? Kom naar de bijeenkomst!

Verschillende organisatie geven je dan kennis, nieuwe inzichten en praktische handvatten om jouw gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kom je te weten welke faciliteiten en mogelijkheden er in de gemeente Oisterwijk zijn om je daarbij te helpen. Alle aanwezigen krijgen na afloop een interessante en gezonde goodie bag mee naar huis. Meld jezelf aan voor de bijeenkomst via www.ggdhvb.nl/aanmelden