Care Inn

Expositie dertig amateurfotografen bij De Verdieping Moergestel


Creativiteitscentrum de Krekul in Oisterwijk kondigt met trots aan dat 30 getalenteerde amateurfotografen hun werk zullen exposeren bij Galerie De Verdieping in Moergestel. Het evenement, dat plaatsvindt op 11 en 12 mei en tijdens het Pinksterweekend van 18, 19 en 20 mei, belooft een boeiende blik te werpen op de diversiteit en de creativiteit van lokale fotografen.

De verdieping is boven bij Den Boogaard in Moergestel

De expositie markeert het resultaat van intensieve training en begeleiding onder leiding van professioneel fotograaf en fotografiedocent Fred van Laarhoven. Gedurende hun traject hebben deze amateurfotografen hun technische vaardigheden aangescherpt en hun artistieke visie ontwikkeld onder de begeleiding van Van Laarhoven.

“We zijn enorm verheugd om het buitengewone talent van onze amateurfotografen te kunnen presenteren aan het publiek,” zegt Fred van Laarhoven, docent fotografie van Creativiteitscentrum de Krekul. “De diversiteit in stijlen en onderwerpen weerspiegelt de rijke creatieve gemeenschap hier in Oisterwijk en wijde omgeving. Dit is een kans voor het publiek om lokale kunstenaars te ondersteunen en te genieten van hun verbluffende werk.”

De expositie biedt een uitgebreide verzameling van fotografisch materiaal, variërend van landschappen en portretten tot abstracte composities en straatfotografie. Elk beeld vertelt een uniek verhaal en biedt een inkijkje in de wereld door de lens van de maker.

Galerie De Verdieping in Moergestel zal dienen als het perfecte decor voor deze visuele reis, met zijn intieme sfeer en toewijding aan het tentoonstellen van lokale kunstenaars.

Het publiek wordt van harte uitgenodigd om de expositie te bezoeken en de kunstwerken te bewonderen. De expositie zal alle genoemde dagen geopend zijn van 11.00 tot 17.00 uur voor bezoekers die de prachtige creaties willen ervaren.

Voor meer informatie over de expositie en de deelnemende fotografen, neem contact op met Creativiteitscentrum de Krekul via info@dekrekul.nl of bezoek hun website op www.dekrekul.nl of via docent Fred van Laarhoven, info@fredvanlaarhoven.nl.