uitgelicht

De Fratelli Brothers live bij Mie Pieters Heukelom


Gewapend met cajon, bas, trompet, gitaren, zang, ukelele, mandoline, shakers, koebel, whistle, blues harp, melodica en alles waar ze verder nog meer denken geluid uit te kunnen halen, nemen de zonen van Francesca Fratelli hun publiek mee op reis.

De Fratelli Brothers live bij Mie Pieters.

Van de sixties naar nu, vervolgens via de eighties terug naar de seventies en dan weer naar deze eeuw terug. Via folk, naar ska, naar Engelse pop, een Franse chanson, stukje Duitse rap, plat Tilburgs, dan rock, wat reggae, naar…

Het exacte traject van de reis is geheel afhankelijk van hoe de petten van de heren staan, maar met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zal er met regelmaat het station…”Welk liedje is dat ook al weer?- Oh ja dat!” worden aangedaan.

Zondag 26 mei bij Mie Pieters. Aanvang 15.00 Entree gratis.