Care Inn

Bezoek Oisterwijk tijdens de koopzondagen van 2024


Voor wie op zondag wil winkelen bezoekt Oisterwijk!

Lekker winkelen in het Oisterwijkse centrum (Foto: Joris van der Pijll).

Gezellig winkelen in het centrum-warenhuis van Oisterwijk kan op alle eerste zondagen van de maand, en nog op een paar extra dagen in het jaar (zie onder). Enkele winkels zijn eerder open, maar de meeste vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur.

Een groot deel van de winkeliers in het Oisterwijkse centrum houden gezamenlijke deze speciale koopzondagen, en soms zijn er winkels die alle zondagen open zijn. Bezoekt u een specifieke winkel, kijk dan vooraf even op de website van die winkel of ze open zijn.

Koopzondagen 2024

7 januari
4 februari
3 maart
7 april
5 mei
2 juni
7 juli (Korenfestival en Biermatinee)
4 augustus
1 september (Brabants Mooiste)
6 oktober (Fashion Event)
3 november
24 november (Black Friday Weekend)
1 december
8 december
15 december
22 december
29 december