Care Inn

Winnaars succesvolle Tweede Oisterwijk Bridgedrive


Op zondag 28 april vond in de Tiliander de tweede Oisterwijkdrive plaats. Een bridgedrive vóór en dóór de Oisterwijkse, Haarense en Moergestelse bridgeclubs.

Volle bak in Tiliander met 112 bridgers (Foto: Annita Schepens).

4 lijnen van 7 tafels, 112, bridgers werden zondagmorgen ontvangen voor een dag gezellig en ontspannen bridgen. De organisatie, in handen van leden van verschillende clubs, was goed op elkaar ingespeeld en alles draaide op rolletjes. De door Tiliander verzorgde lunch, met kroket, was dik in orde. Helaas liet de techniek het even afweten en moesten achteraf nog scores handmatig ingevoerd
worden. De organisatie had veel respect voor de deelnemers onderling, maar ook voor het geduld dat ze opgebracht hebben om te wachten op de uitslag en prijsuitreiking.

Winnaars

De winnaars van Oisterwijkdrive 2024

Felicitaties waren er voor de eerste plaats; het paar Margot Struijcken en Dymphie van de Pol. De prijzen bestonden evenals vorig jaar uit Tuin-en perkplanten gesponsord door een lokale kwekerij. Daardoor kon na nummer 1, 2 en 3 elk 5e paar ook een bloemetje in ontvangst nemen. Veel deelnemers vroegen om volgend jaar weer een Oisterwijkdrive te organiseren.

‘Ons’ Annita nam ook een kijkje; klik hier voor haar fotoserie!