Care Inn

Stichting Sociaal Huis Oisterwijk bestaat vijf jaar!


‘Met grote vreugde en dankbaarheid vieren we een mijlpaal die niet alleen ons, maar ook de gemeenschap van Oisterwijk verbindt: het 5-jarig bestaan van Stichting Sociaal Huis Oisterwijk.Het is een moment van reflectie, dankbaarheid en viering van alles wat we samen hebben bereikt.’

De Week van de Verbinding in 2019 was de start van Sociaal Huis Oisterwijk (Foto: Leny van Schijndel).

Het is een bericht vol dankbaarheid en voldoening, afkomstig van de stichting, die voort is gekomen uit sociaal maatschappelijke inzet van zowel vrijwilligers als betrokken ondernemers. Met steun, toewijding en vrijgevigheid van donateurs en vrijwilligers is het de afgelopen vijf jaar en ook komende jaren mogelijk ‘een positieve impact te maken in het leven van velen in onze gemeenschap.’

De stichting zorgt voor steun en begeleiden in moeilijke tijden, met bijvoorbeeld het bieden van hulp aan mensen in nood, het verstrekken van maaltijden tijdens de Corona periode, het aanbieden van sociale activiteiten voor eenzame ouderen, en het ondersteunen van mensen in hun ontwikkeling. De stichting looft daarbij ook de inzet van de vrijwilligers. ‘Jullie zijn de ruggengraat van onze organisatie, en zonder jullie onbaatzuchtige inzet zouden we niet in staat zijn geweest om zoveel levens te raken en te verbeteren.’

Wij feliciteren de stichting en hun leden – zowel bestuur, vrijwilligers alsmede de ondernemers – van harte!

 

Bekijk ook onderstaande video’s, met uitleg over Sociaal Huis Oisterwijk: