uitgelicht

Muziekvereniging Sint Gregorius Haaren wint doorgeefprijs


‘Wat een heerlijke dag was dit! We hebben genoten van al dat aanstormend muzikaal talent!’ aldus de vereniging.

Bron: Facebook Gregorius Haaren

 

De Laatbloeiers van Muziekvereniging Sint Gregorius uit Haaren hebben op 7 april tijdens het Festival voor opleidingsorkesten in Haaren de ‘Doorgeefprijs’ gewonnen. Deze prijs is bestemd voor het orkest dat in de ogen van de jury het meest opmerkelijke resultaat laat zien.

Trotse winnaars

De jury was blij verrast met het niveau dat deze groep, onder leiding van Peter Spierings, in nog geen anderhalf jaar heeft bereikt. Ook het programma werd geprezen, evenals het enthousiasme van de groep.  Ze werden aangemoedigd om zeer zeker door te gaan.

Aan het geslaagd festival deden verder nog zes orkesten uit de regio mee:  Middenorkest  Concordia (Berkel-Enschot), Rappo Grande (Vught), Slagwerkgroep Prinses Juliana (Moergestel), Middenorkest Sint Gregorius (Haaren), Middenorkest Kunst Adelt (Helvoirt) en het Opleidingsorkest Helmonds Muziek Corps. Ze mochten allemaal een mooi juryrapport in ontvangst nemen.

Heeft u ook zin gekregen om (weer) muziek te gaan maken? In oktober start er weer een nieuwe laatbloeiersgroep bij muziekvereniging Sint Gregorius in Haaren. Voor meer informatie of aanmelden kun u terecht bij bestuurslid Leny Scheepers, h.scheepers@ziggo.nl, tel. 06-50242134.

Een van de deelnemers was de muziekvereniging uit Moergestel, en het middenorkest uit Haaren:

Als er nog meer video’s komen, ziet u deze op onze pagina Video