Care Inn

Muziekvereniging Sint Gregorius Haaren speelt tweemaal in Den Domp


Ook altijd al een muziekinstrument willen bespelen? Of is het een beetje weggezakt? Dan is project Laatbloeiers echt wat voor u.

Repetitie van de laatbloeiers (Bron: Sint Gregorius Haaren)

In januari 2023 is er voor het eerst een groep Laatbloeiers gestart: muzikanten die op latere leeftijd alsnog een instrument zijn gaan spelen. De leden van het orkest zijn heel enthousiast en leren veel sneller dan ze verwacht hadden. In anderhalf jaar is het orkest dan ook uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsorkest.

Op 7 april doen de Laatbloeiers mee aan het gejureerde festival voor opleidingsorkesten in Den Domp in Haaren, van 11.00 tot 16.00 uur. Op zaterdagochtend 6 april om 10.30 uur is er een openbare generale repetitie voor het festival.

Omdat in oktober is gestart met een tweede groep Laatbloeiers nodigen zij diegenen uit die belangstelling hebben voor het gaan bespelen van een instrument om die repetitie bij te wonen. Na de repetitie zullen zij u informeren over het traject. Ook kunt u de huidige deelnemers vragen stellen over hun ervaringen. U kunt ook een instrument uitproberen.