uitgelicht

Leerlingen Oisterwijkse muziekschool live on stage


Vrijdagavond 5 april om 18.00 uur openen de deuren van Tiliander voor een afwisselend programma van popbands en muziekstijlen.

Just4Fun, een van de bands bij Popwise.

Er treden bands en special guests op; leerlingen die in Tiliander les krijgen.  ‘We zoeken elk jaar nieuw, jong talent dat zich presenteert aan het publiek. Zoals dit jaar de 14-jarige zanger-gitarist Sam Groenenberg,’ aldus René van den Bosch van Popwise. Hij is trots dat dit evenement al zijn derde editie beleeft. ‘Er zijn formaties van alle leeftijden, van kinderen tot pubers en volwassen tot senior bands. Dat maakt de avond afwisselend voor het publiek en voor de bands zelf is het steeds een uitdaging om zich voor het concert te vernieuwen en verbeteren. Het event is vrij toegankelijk, dit vinden we belangrijk en dat willen we zo lang mogelijk zo houden.’

Jong talent
In afwisseling met de bands spelen special guests. ‘Dit jaar zijn dat het duo Melissa en Sem, singer-songwriter Paris Carmen en het 14-jarige Tilburgse talent Sam Groenenberg. Hij is onder andere bekend van het tv-programma Ministars.’