Care Inn

Ladies Night in Tiliander


Zin in een avondje uit? Kom naar de Ladies Night op 10 april in de Tiliander en steun Voedselbank Tilburg.

Vorige keer kon de organisatie muziekinstrumenten aanschaffen voor Muziekids.

InnerWheel Tilburg Triborch is een actieve club van ongeveer 22 leden uit de omgeving van Tilburg, Oisterwijk en Berkel-Enschot. De leden organiseren verschillende activiteiten om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke goede doelen.

Op woensdagavond 10 april organiseert Innerwheel Tilburg Triborch opnieuw de inmiddels befaamde Ladies Night in de Tiliander in Oisterwijk. Tijdens deze gezellige Ladies Night wordt de film Book Club, the next chapter gedraaid, een heerlijke film uit 2023 met o.a. Jane Fonda en Diane Keaton. Er staan diverse standjes met leuke spulletjes, om gedurende de avond eens rond te neuzen, grote kans dat er iets leuks voor je bij ligt.

Dit is niet alleen een mooie gelegenheid voor een gezellige avond, maar je steunt hiermee ook nog eens een goed doel. De opbrengst van deze avond gaat naar Voedselbank Tilburg. Deze stichting zet zich in voor huishoudens in Tilburg en omgeving, die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en daardoor geen voedsel meer kunnen kopen.

Kaarten voor de Ladies Night kosten € 25. Hiervoor word je ontvangen met koffie / thee en ontvang je twee consumptiebonnen. Kaarten zijn te koop via www.tiliander.com Nodig je moeder, dochter, buurvrouw, collega, vriendin uit en kom gezellig!