ondernemers

Een spannende uitdaging


De nieuwe vereniging Downsouth Oisterwijk heeft een vliegende start! Deze week is de crowdfunding actie gestart. De club krijgt van een gulle gever een bedrag van €1000,= overgemaakt, als het lukt om binnen 8 weken (ofwel vóór 1 juni) zelf €4000,= bij elkaar te krijgen. De eerste giften zijn al binnen: het is hopen op veel respons d.m.v. grote en/of heel veel kleine bijdragen. De score wordt bijgehouden op de site.  Het is te hopen dat deze sympathieke nieuwe vereniging op 31 mei kan melden dat het is gelukt, en er dus €5000,= kan worden weggestreept van het nog bijeen te brengen bedrag!

Mocht je zelf wat willen bijdragen dan kun je via de website (www.downsouthoisterwijk/sponsoring) zien hoe je dat kunt doen en wat je er eventueel van ons voor terug kunt krijgen.

Dubbel Zes

Dubbel Zes

Het repetitieproces

De afgelopen week zijn zowel het piratenkoor als het politiekoor gestart met de repetities voor “De Piraten van Penzance”. Met plezier namen ze kennis van de sprankelende muziek van componist Arthur Sullivan. De mannen hadden er sowieso al zin in, maar nu ze met de muziek aan de slag zijn gegaan werd hun enthousiasme alleen maar groter.

Volgend weekend vindt de eerste repetitie met solisten plaats: dan gaat mannenkoor Daan Zomer (de piraten) aan het werk met Ivar Costenoble (de piratenkapitein), Sil van den Hout (bootsman Samuel) en Kathelijn van Dongen (kombuismeid Ruth).

Het koor van jonge meisjes, ofwel de dames van Dès Unique, gaan pas wat later aan de slag voor deze productie. Zij hebben in juni eerst nog een eigen theaterproductie waarvoor ze hard aan het werk zijn.