Care Inn

Concert door Ensemble VIJF! in Oisterwijks Lodewijkskerkje


26 mei van 14:30 tot 16:00 uur speelt de gouden combinatie van harp, fluit, fagot, hobo en viool in het Oisterwijkse Lodewijkskerkje, Kerkstraat 64 in Oisterwijk.

VIJF!

VIJF! speelt klassieke muziek op nét een andere wijze. De gouden combinatie van harp, fluit, fagot, hobo en viool maakt VIJF! tot een uniek ensemble met een verrassend, afwisselend repertoire en een breed palet aan klankkleuren. En omdat de samenstelling zo bijzonder is maakt het ensemble vaak zelf de arrangementen.

Zo speelt VIJF! niet alleen kamermuziek maar brengt ze ook grotere orkestwerken waarbij uiteraard de muzikale strekking in zijn waarde wordt gelaten. Daarnaast maakt VIJF! ook regelmatig uitstapjes naar andere muzikale stijlen. Een ding staat daarbij steeds voorop: VIJF! speelt muziek die je raakt en waar je blij van wordt!

Het begon allemaal met de droom van hoboïste Anne-Marie van Mierlo. Inmiddels vijf jaar later zijn de musici nog even enthousiast en bevlogen, zijn er verschillende werken speciaal voor het ensemble geschreven, heeft VIJF! haar eerste album Saffier uitgebracht en is het ensemble een graag geziene gast bij diverse podia.

Entree is voor een volwassene € 20,- / en voor jeugd t/m 16 jaar € 10,-. Graag reserveren via info@ensemblevijf.nl

VIJF! bestaat uit:
Saskia Onstwedder-List – dwarsfluit
Anne-Marie van de Grint – viool
Anne-Marie van Mierlo – hobo, hobo d’amore & althobo
Lieselot Toorop – fagot
Renske de Leuw – harp