Care Inn

Concert Bosch Blazers Ensemble in Oisterwijks Lodewijkskerkje


13 April om 20.00 uur speelt het Bosch Blazers Ensemble in het Lodewijkskerkje, Kerkstraat 64 in Oisterwijk. Het belooft een mooie, interessante, klassieke muzikale avond te worden.

Het Bosch Blazers Ensemble

Het Bosch Blazers Ensemble (BBE) is een dubbelkwintet van blaasinstrumenten (fluit, hobo, klarinet, hoorn en fagot, aangevuld met een contrabas) met een bezetting van vergevorderde amateur muzikanten. In de afgelopen ruim 30 jaar heeft het BBE vele klassieke concerten gegeven in Brabant en omstreken. Het BBE staat momenteel onder leiding van Marnix van den Berg.

Op het programma staan Basso Ostinato van Arensky, het alpenhoornconcert van Leopold Mozart (de vader van Amadeus), twee voor dubbelkwintet door Henk Kox gearrangeerde zangwerken van Bach (BWV 232 (et incarnatus est) en BWV 102 (Herr, deine Augen sehen nach dem Glauben)), Ave Maria van Liszt, Serenade for Strings (op. 22) van Dvorak en de Folk Song Suite van Williams. Bijzonder is het Alphoornconcert van Leopold Mozart. Soliste Wilma Dorst zal deze uitvoeren op een originele van kersenhout gemaakte alpenhoorn.

Met gevarieerde programma met een mooie mix tussen ‘licht’ en ‘zwaar’ belooft het een mooie, interessante, klassieke muzikale avond te worden. Het programma heeft een pauze.

Kaarten á € 15 kunt u reserveren via wilma.dorst265@gmail.com of bij de ingang voor aanvang van het concert. Vanaf 19.00 kunt al terecht voor een kopje koffie of thee in het aangelegen gebouw de Voorhof.