Care Inn

Beter Nederlands leer je bij het Taalcafé


Ontmoeten, uitwisselen, integreren doe je bij het Taalcafé.

Het Taalcafé in Oisterwijk.

Voor iedereen die graag beter Nederlands wil leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen, is er op alle zaterdagen van 11.00 tot ​12.00 uur en op alle dinsdagen van 15.30 tot 16.30 uur ​in de Bibliotheek in Oisterwijk het Taalcafé. Op de dinsdagen kun je ook je kinderen meenemen. Er is dan een vrijwilliger aanwezig die zich met hun bezig houdt met de Nederlandse taal.

Taalvrijwilliger worden?

Meld je aan als je het leuk vindt om met de taalleerders in gesprek te gaan en ze wat te vertellen over het leven in Nederland. Je leert zelf ook bij over andere culturen en je draagt bij aan de integratie van de taalleerder. Volg je een studie? Dan is het Taalcafé ook geschikt als maatschappelijke stage.

Aanmelden of informatie vragen kan via oisterwijk@bibliotheekmb.nl

 

DTZ logo low