ondernemers

Wij wensen u vrolijke fijne Paasdagen


Komende zondag en maandag is het Pasen. Pasen valt dit jaar op 31 maart. 2e Paasdag is daarmee – nee het is geen grap – gedwongen zich op 1 april te plannen.

Traditie met Pasen; veel vrolijk gekleurde eieren!

Het van oorsprong (en deels nog steeds) christelijke feest, waarbij gevierd wordt dat Jezus is opgestaan uit de dood, wordt tegenwoordig ook gebruikt om het voorjaar te vieren. De eieren in vrolijke kleuren en van chocolade, drukken het nieuwe leven uit. Samen met bloemen die uit hun knop komen, het frisser groen wordende gras, het langere licht en de hogere temperaturen, met liefst een zonnetje aan de hemel… maken er vrolijke dagen van.

Wij wensen u alvast hele fijne Paasdagen!

 

Het voorjaar is daar! (Foto: Carien van de Pas).