ondernemers

Nemelaer Haaren vraagt uw stem voor een wel heel erg bijzondere wedstrijd


Ze wonnen de playbackshow begin januari, spelen aanstaande maandag de kwartfinale van de beker tegen Wilhelmina 3 en doen nog altijd mee voor het kampioenschap. Met nog alle kans op de Treble speelt Nemelaer 7 een tot nu geweldig seizoen.

Mochten ze kampioen worden hangt Bompa Pieter Hess zijn zwarte kicks aan de befaamde wilgen. En wat is er dan mooier dan deze Nemelaer legende een afscheid te geven tijdens een wedstrijd op vrijdagavond 31 mei tegen FC de Rebellen live uitgezonden op ESPN?

Stem nu!

Help deze heren aan een wedstrijd tegen Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en John de Wolf!

Klik hier en breng je stem uit!

Samen sturen we Timo Sinot, Jeroen Vermeer, Roel van de Ven of Thomas van Brussel een op een op Jean-Marie Pfaff af, zetten we Pieter Hess, Frits van de Wiel, Leon de Groot, Tom Schoenmakers en Daan van Oirschot in de mandekking op Royston Drenthe, Theo Janssen √©n Luc Nilis en laten we Edu op ’t Hoog de hele wedstrijd klagen bij scheidsrechter Bas Nijhuis, help mee!

Het 7e van Nemelaer Haaren