ondernemers

Nemelaer Haaren deelt de punten met concurrent Kruisland

Ondanks de vele mutaties wist Nemelaer de individuele kwaliteiten van de tegenstander te elimineren. Nemelaer kwam op voorsprong maar moet in de 2e helft toch een tegentreffer incasseren. Op basis van de beperkte kansen konden beide teams daar wel mee leven.

De spelers van Nemelaer Haaren betreden het veld.

De gasten uit Kruisland hadden zich hun debuut in de 4e divisie anders voorgesteld. Een surplus aan kwaliteit geeft geen garantie op het vergaren van punten. Kruisland staat onderaan op de ranglijst. Inmiddels is de inhaalrace ingezet en hebben ze uit de laatste 5 wedstrijden nog maar 1 nederlaag geleden. Nemelaer start met debutant Luuk Haerkens in de basis en na een half uur spelen maakt ook Nick Huiberts zijn debuut. In de eerste helft proberen de gasten een bres te slaan in de defensie van Nemelaer maar ze komen niet de gelegenheid tot het creëren van echte kansen. Nemelaer bijt sporadisch van zich af. Uit een van die aanvalspogingen komt Bram Bergman alleen voor de doelman . Helaas is de inzet van Bram niet hard genoeg en wordt de bal voor de doellijn weggewerkt. Uit de daaropvolgende hoekschop kan de ervaren Wesley Diepens de bal net niet binnen knallen maar Luuk Vermeer is er als de kippen bij om van dichtbij wel binnen te schieten. 1-0 (41). Met een goed gevoel zoekt Nemelaer de kleedkamer op. In de 2e helft verandert het spelbeeld niet echt. De gasten proberen van alles, maar zonder echt dreigend resultaat. Enigszins onverwacht komt Kruisland toch op gelijke hoogte. Een verre voorzet wordt door de veelvuldig opkomende linksachter Amidu Tanko vanaf 8 mtr binnen gekopt. 1-1(60). In het restant van de wedstrijd golft het spel over en weer op het moeilijk bespeelbare veld. Giel van de Ven blijkt een plaag voor de gasten en zorgt regelmatig voor enige dreiging. Wederom toont het collectief de noodzakelijke gewaardeerde strijdlust en geeft het wederom aan dat ondanks de vele mutaties punten verzameld kunnen worden.

Zondag worden inhaalwedstrijden gespeeld en op 17 maart gaat Nemelaer op bezoek bij Nuenen.