Care Inn

Muzikale kansen met informatie op muziekmarkt


HOO biedt muzikale kansen voor alle leeftijden. Dat staat hoog in het vaandel van Het Oisterwijks Orkest. Voor jong en oud onderneemt Het Oisterwijks Orkest (HOO) regelmatig activiteiten.

Het Oisterwijks Orkest HOO

Een voorbeeld is het jaarlijks terugkerend evenement ‘Paaspoppelarij’ , aanstaande paaszaterdag (30 maart) in Tiliander (klik). Leerlingen van popschool Groovability krijgen dan de gelegenheid om hun vaardigheden te tonen voor een volle zaal. In een bandformatie én begeleid door het grote orkest van HOO. Succes verzekerd. Tijdens de feestelijkheden van Koningsdag is HOO opnieuw van de partij met ‘Just Dance Kids’. Waar kinderen worden uitgenodigd hun danskunsten te vertonen, in samenwerking met jeugdige popmuzikanten op het feestelijke Lindeplein.

Dat wil ik ook!

De ervaring leert dat dergelijke muziekpresentaties niet alleen een unieke ervaring bieden voor de jonge musici. Het werkt ook aanstekelijk voor het publiek en roept het gevoel op van ‘oh, dat zou ik ook wel willen’. Ongetwijfeld zitten er ook zaterdag weer volwassenen in de zaal die graag een instrument zouden willen bespelen. Die ook willen ervaren hoe het is om te ‘shinen’ op zo’n podium. Voor hen start HOO met een uniek project: ‘Muzikansen’. Een muziekinstrument leren bespelen zonder enige voorkennis of juist het plezier van musiceren misschien wel weer willen oppakken.

Op de avond van Paaspoppelarij staan muzikanten van HOO klaar om daarover te informeren. Meer over ‘Muzikansen’ is beschikbaar op de informatiemarkt van 12 april , 19.00 uur in Tiliander en de website www.hetoisterwijks.orkest.nl .