uitgelicht

Luister en Vertel in Waterhoef Oisterwijk


Luister- en Vertelgroep; wat een gesprek kan doen.

Vertel en luister naar elkaar…

Een onderwerp bespreken kan een hele wereld oproepen, een wereld vol geuren en kleuren. Dat is wat je doet bij de Luister- en Vertelgroep in Oisterwijk. Aan de hand van een onderwerp, ga je samen in gesprek. De vrijwilligers bereiden het onderwerp voor en er is ruimte voor je eigen verhalen.

Ervaring delen?
Wil je je ervaringen, herinneringen en verhalen delen met anderen? Het samenzijn en het luisteren naar verhalen kan veel herinneringen oproepen en vanuit deze herinneringen ontstaan weer nieuwe verhalen. Wanneer je samen verhalen met elkaar uitwisselt, ontstaat vanzelf een gesprek.

De groep bestaat maximaal tien mensen en komt om de week bij elkaar op donderdagochtend in de oneven weken van 10.30 tot 11.30 uur in wijkcentrum De Waterhoef. Meedoen is gratis. Voor aanmelding of meer informatie kun je terecht bij ContourdeTwern: info.oisterwijk@contourdetwern.nl of 013-5284080.

Doe je mee?