ondernemers

Ladies Night in Tiliander en uitreiking cheque voor goed doel


Zin in een avondje uit? Kom naar de Ladies Night op 10 april in de Tiliander en steun Voedselbank Tilburg.

Maar eerst: overhandiging cheque voor Muziekids

Op zondag 28 januari werden bijna 100 lopers, jong en oud, met en zonder hond, hartelijk ontvangen bij Boscafé De Rode Lelie in Oisterwijk. Na koek en zopie vertrok iedereen voor de uitgezette wandeling van 5 of 10 kilometer, dwars door de Oisterwijkse natuur. Na alle regen en kou was het droge weer en het waterige zonnetje een welkome verademing. InnerWheel Tilburg Triborch organiseerde deze wandeling waarvan de opbrengst bestemd is voor Muziekids ETZ. Muziekids heeft een muziekstudio in het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg, waar patiëntjes vele vormen van muziekbeleving wordt aangeboden. Voor patiëntjes die hun bed niet uit kunnen, wordt er muziek aan het bed gemaakt. Met de hulp van een studiobegeleider en vele muzikale vrijwilligers kunnen zij op deze manier even hun pijn en verdriet vergeten.

Overhandiging van muziekinstrumenten aan Muziekids.

InnerWheel Tilburg Triborch is een actieve club van ongeveer 22 leden uit de omgeving van Tilburg, Oisterwijk en Berkel-Enschot. De leden organiseren verschillende activiteiten om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke goede doelen. Muziekids ETZ ligt hen na aan het hart en zij zetten zich dan ook graag voor dit mooie doel in. Na afloop van de wandeling schoven nog veel deelnemers aan voor een lekkere lunch bij het boscafé. Het was in alle opzichten een geslaagde dag. Door deze geweldige opkomst, een aantal spontane donaties en een extra gift vanuit Innerwheel, is in totaal € 1586 opgebracht! Dit bedrag is besteed aan de aanschaf van een professioneel keyboard en enkele andere muziekinstrumenten. Wat de leden van Inner Wheel betreft, is deze wandeling voor herhaling vatbaar.

Ladies Night

Op woensdagavond 10 april organiseert Innerwheel Tilburg Triborch opnieuw de inmiddels befaamde Ladies Night in de Tiliander in Oisterwijk. Tijdens deze gezellige Ladies Night wordt de film Book Club, the next chapter gedraaid, een heerlijke film uit 2023 met o.a. Jane Fonda en Diane Keaton. Er staan diverse standjes met leuke spulletjes, om gedurende de avond eens rond te neuzen, grote kans dat er iets leuks voor je bij ligt.

Dit is niet alleen een mooie gelegenheid voor een gezellige avond, maar je steunt hiermee ook nog eens een goed doel. De opbrengst van deze avond gaat naar Voedselbank Tilburg. Deze stichting zet zich in voor huishoudens in Tilburg en omgeving, die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en daardoor geen voedsel meer kunnen kopen.

Kaarten voor de Ladies Night kosten € 25. Hiervoor word je ontvangen met koffie / thee en ontvang je twee consumptiebonnen. Kaarten zijn te koop via www.tiliander.com Nodig je moeder, dochter, buurvrouw, collega, vriendin uit en kom gezellig!