ondernemers

Inschrijving kindervakantieweek KVW Haaren


Van 12 tot en met 16 augustus is er voor de kinderen uit Haaren weer een leuke spel- en vermaakweek. Let op!! Inschrijvingen sluit op zondag 21 april. Hierna is het niet meer mogelijk om kinderen aan te melden.

KVW 2024

Kindervakantieweek KVW Haaren start met hutten bouwen.

De leukste week van het jaar voor kinderen die in Haaren wonen of naar school gaan; dat is de KWV spelweek aan het Sportlaantje 1A in Haaren. Voor ieder kind kunt u een ticket aanschaffen.  Afhankelijk van de inschrijfdatum wordt het inschrijfbedrag hoger, om ouders te stimuleren hun kinderen op tijd op te geven. Voor ouders die het inschrijfgeld niet kunnen betalen biedt Charitas Oisterwijk hulp. Meld je bij school of direct bij Charitas en je krijgt dan een kortingscode voor het volledige inschrijfgeld.

Vrijwilligers

De KinderVakantieWeek wordt volledig georganiseerd en begeleid door vrijwilligers. Voorafgaand aan de week is een werkgroep samen met subgroepen druk in de weer om het programma samen te stellen en alles te regelen. Tijdens de week bouwt de organisatie op tientallen vrijwilligers die groepjes begeleiden en een crew die diverse hand- en spandiensten levert. Zonder vrijwilligers kan de KVW niet bestaan. ook vrijwilligers kunnen zich melden!

Ga naar www.kvwhaaren.nl voor informatie en inschrijving.