uitgelicht

Inschrijving Jeugdvakantieweek 2024 Moergestel


Jeugdvakantieweek (JVW) Moergestel vindt plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus, dit is de laatste week van de zomervakantie.

Een vrolijke boel bij JVW (Foto: Paul Francken).

De gehele jeugdvakantieweek staat in het teken van gamen. Wil jij aan het einde van je zomervakantie gamen, zonder hiervoor achter je eigen computer of PlayStation te zitten? Geef je dan nu op! Inschrijven kan voor €30,- en dan kan je de hele week meedoen. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 21 april, maar wacht niet te lang met inschrijven: vol = vol! Is het financieel lastig om het inschrijfgeld te betalen, dan kan je mogelijk gebruik maken van het Declaratiefonds van de gemeente Oisterwijk, Stichting Leergeld of Charitas.

Vrijwilligers
De JVW in Moergestel draait volledig op vrijwilligers. Veel mensen van de Moergestelse bevolking worden op de één of andere manier wel betrokken bij de JVW. Is het niet door zelf mee te doen als groepsleiding, groene team, spelleiding, verkeersregelaar of organisator, dan is het wel door dat er iemand uit het gezin in een groep zit. Wil jij ook je steentje bijdragen aan een super week vol leuke activiteiten meld je dan nu aan als vrijwilliger en kom in de week zelf helpen.

Inschrijven en aanmelden kan via de website (klik) van JVW.