ondernemers

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Heb jij een uurtje over? Geef het aan een ander. In de gemeente Oisterwijk zijn er tal van mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

In “Aan de Slag!” vind je een aantal vacatures om je op weg te helpen. Maar er zijn nog veel meer te vinden in onze vacaturebank.

Praat over een van je zelf gelezen boeken.

Wil je als organisatie ook een vacature plaatsen? Mail Contourdetwern en je ontvangt een link waarmee je als organisatie een vacaturetekst kan invullen. ContourdeTwern zet het dan voor je in de vacaturebank. Als je al een link hebt kan je deze gebruiken.

Vrijwilligersvacatures

  • De Bibliotheek Oisterwijk zoekt een vrijwilliger voor een maandelijkse leesclub waar leden hun eigen boek kiezen en ervaringen delen. Tijd en datum in overleg, start in april/mei. Interesse? mail direct met: maureenheeren@bibliotheekmb.nl
  • Word vrijwilliger bij Stichting Leergeld Oisterwijk en help kinderen in armoede o.a. met toegang tot sport, cultuur en educatie. Flexibele inzet van gemiddeld 3 uur per week. Interesse? Mail direct met: info@leergeldoisterwijk.nl
  • Taalvrijwilligers gezocht die willen helpen bij het verbeteren van de taalvaardigheid van kinderen. Al vanaf een uurtje per week! Interesse? Mail direct met: rosaeversteijn@contourdetwern.nl
  • Stichting Sociaal Huis Oisterwijk is opzoek naar een vrijwilliger die kan helpen met de communicatie en PR voor 1 à 2 uur per week. Interesse? Mail direct met: info@sociaalhuisoisterwijk.nl
  • Stichting Amaliazorg Catharinenberg te Oisterwijk is opzoek naar ondersteuning voor tijdens het Klassieke Muziek uurtje. Om de week op woensdagmiddag. Interesse? Mail direct met: iris.kaashoek@amaliazorg.nl
  • Ondersteun jij mantelzorgers in Tilburg? Help hen in de laatste levensfase van hun naaste. Word een steunpilaar – jouw betrokkenheid maakt het verschil! Interesse? mail direct met: vptz@contourdetwern.nl
  • We zoeken een enthousiaste vrijwilliger voor het geven van fietslessen aan bewoners van het AZC in Oisterwijk. Het leren fietsen opent deuren naar onafhankelijkheid en bevordert integratie in de Nederlandse samenleving. Doe mee en help hen hun horizon te verbreden! Interesse? Mail direct met: rosaeversteijn@contourdetwern.nl

 

Heb je interesse in een van de vacatures hierboven of wil je meer opties bekijken? Klik dan op de link hieronder. Je kunt direct reageren via het e-mailadres dat bij elke vacature staat vermeld.

Weet je niet zeker of vrijwilligerswerk iets voor jou is? Of ben je nog aan het bedenken wat je wilt doen? Binnen ContourdeTwern en daarbuiten zijn er veel mogelijkheden. We helpen je graag in een vrijblijvend gesprek. Geïnteresseerd? Neem contact op met het vrijwilligerssteunpunt via e-mail of telefoon.

 Vrijwilligers Vacaturebank (klik hier)
Contactgegevens vrijwilligerssteunpunt

Tel. 013-5284080 / 06 538 16 344 (Silvana Stijak, Coördinator Vrijwilligerssteunpunt
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

 

DTZ logo low